Family Survival Planner 2017 – Uitverkocht

Rinske Koelewijn en Toni Westenberg. Illustraties Nanja Toebak

Helaas de geliefde planner is alweer uitverkocht. Wellicht is deze nog te vinden bij de Bruna-winkels, cadeauwinkels en verschillende boekenwinkels.
Wees er volgend jaar op tijd bij, de verkoop begint al rond juli 2017.

———–

De enige echte Family Survival Planner helpt in duizenden huishoudens het gezin op de rit te houden. De handige, hippe overlevingsplanner voor het hele gezin!

Je hangt hem op een prominente plaats op de koelkast, het prikbord of de wc-deur. Zo kan de planner je behoeden voor dubbele afspraken, vergeten ouderavonden of over het hoofd geziene ADV-dagen van de juf.

De planner telt meer dan duizend stickers die de kinderen zelf kunnen inplakken en bieden daardoor in één oogopslag overzicht over hun vakanties, hun afspraken en die van hun ouders. Zo wordt het een vrolijk gezinsalbum om altijd te bewaren.

Met humoristische en handige tips van de multitaskende moeders Rinskje Koelewijn en Toni Westenberg met vrolijke collages van Nanja Toebaks. En zoals altijd met vijf bonusmaanden, zodat het terug-naar-school-moment gevierd kan worden met de nieuwe Survival Planner. Gelukkig staan zowel de Nederlandse als de Belgische schoolvakanties er weer in, zodat je altijd kunt zien wanneer er vrije tijd aankomt!

Rinskje Koelewijn is redacteur bij NRC Handelsblad en moeder van twee.
Toni Westenberg is ondernemer en moeder van drie.
Nanja Toebak is grafisch ontwerpster en moeder van één.

Terug naar boeken overzicht ⟩

Meer boeken uit de gezondheid categorie